Peikkomaista ruokaa ja keijumaisia kynsiä.. tai toisinpäin=)

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kesäisiä herkkuja=)

Moikkelis...

Jospa taas ruokajuttuva...

Elikkäs me tehtiinkin niin hurjasti ja nautittihin kesästä parvekkeella syöden..
ja ai että ruoka maistuu jotenki niiin hyvältä pihalla/parvekkeella nautittuna=)


Elikkäs tuollasta herkkuva söimme me...

Kabanossin Juusto-Grillimakkaraa kera Patongin ja Kanasalaatin ja limua=)
ja jälkkäriks olikii Mustikka-Mansikkarahkaa(se ei tuohon kuvaan päässy ku ei laho pää muistanut moista
kuvaan hakee)

No Makkarat tottakai grillissä kävivät...

Ja salaatti menikin sitten näin..

400g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
1 satsi riisiä 2:delle keittäen
pinaattia maun mukaan
2pss herne-maissi-paprikaa
2prk ananaspaljoa mehussaan
sinihomejuustoa
salaattia
kurkkua
tomaattia

Keitä riisit ohjeen mukaan ja laita joukkohon pinaattia maun mukaan,
sitten ruskista broilerisuikaleet,
kun riisit ovat kypsiä kaada joukkoon herne-maissi-paprika ja broiskusuikut ja sekoita.

Pilko kurkkua ja tomaattia maun mukaan ja laita tarjoiluvatiin, kaada joukkoon ananaspalat ja sekoita.
Hienonna joukkoon sinihomejuustoa maun mukaan. Sekoita.
(jos olet antanut riisi-kanaseoksen jäähtyä täysin voit sekoittaa sen nyt salaatin joukkoon.)
Revi salaatti joukkohon ja sekoita.
(ja nyt jos riisi-kanaseos on lämmintä vielä niin nostele sitä vasta lautasella salaatin päälle.)

Ja sitten vain asettelet lautaselle ja makkaroitten kylkeen tietysti sinappia jos jonnii moista ja ketsuppia ja salaatin päälle toki voipi laittaa salaatinkastiketta(tokikaan ei pakollista kun ei ole kun ei ole niin kuiva salaatti kuitenkaan)...
Meillä makkaroista löytyy tavan sinappia ja grillisinappia sekä ketsuppia ja salaatin päällä onpi Paprika-Currykastiketta ja ihana venhäpatonki on kylkiäisenä mukan...
Namskista olipa muuten hyvää

(psst... tuo salaatti toimii lämpöisenä ja kylmänä yhtä hyvin)=)



Ja jälkkäriks oliki tosiaan se Mustikka-Mansikkarahka

Eli
iso purkki rahkaa
pieni purkki kermaa
mustikoita
mansikoita
sokeria ja vaniliinisokeria maun mukaan.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita rahkan joukkoon. Sekoita joukkohon sokereita maun mukaan.
Sekoita joukkoon mieleinen määrä mansikoita ja mustikoita ja anna tekeytyä tovi jääkaapissa ja nauti=)

Hyvää Ruokahalua vaan=) 

Tällästäpä tällä kertoo... jospa ensi kerralla pää muistaisi kaikista ottaa kuvat nii voisi joka ruokalajista laittaa herkullisen kuvan teidän iloksi tai kiusaksi tai miten vaan...
mutta palailemisiin ensi kerralla siis....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti